Het klinkt misschien vreemd maar het is vanaf 1 juli 2013 mogelijk om geen stroom en geen stook kosten meer te hebben bij woningen en bedrijfspanden.

Het is natuurlijk afhankelijk van situaties, maar in de regel kunt u stellen dat bij alle nieuw en bestaande woningbouw het mogelijk is. Een deel van onafhankelijke energie besparing komt namelijk uit zonne-energie en is plaatsing van een geschikte PV installatie noodzakelijk (niet iedere PV installatie is namelijk altijd geschikt) daarnaast een geschikte airconditioning of warmtepomp noodzakelijk met een eventuele thermosbuffer.

Deze airconditioning of warmtepomp met thermosbuffer is sterk situatie afhankelijk van:

Huidige stookkosten en stookprofiel
Huidige Energy label
Mogelijkheden bij de woning / bedrijfspand
Mogelijkheden /Beperking van nieuwe/bestaande PV installatie
Budget voor investering

In de regel kan in zijn geheel Energie kosten vervallen en kan zelfs Energy geleverd worden, echter soms is het in bestaande woningen en bedrijfspanden het verstandiger om de stookkosten met 40% tot 90% te reduceren, dit is namelijk in nagenoeg alle situaties mogelijk.
Wij werken met regionale installateurs om goede en snelle service te waarborgen,

Uit de vermeden Energie kosten/ stook kosten is bijna altijd financiering mogelijk en is een terugverdientijd van 4 tot 15 jaar het altijd mogelijk, dit is situatie afhankelijk.

Wij adviseren u in het gehele concept en maken samen met u de keuze, wij begeleiden het geheel. Indien gewenst dragen wij zorg voor het investering kapitaal voor u.

Heeft dit uw interesse in dit unieke concept laat dit ons weten d.m.v. contact formulier, wij nemen dan spoedig contact.